Planter til haven

Billige stauder, buske og bunddække til din have.

Jordforbindelse og ro

Planter er så vigtig en del af mit liv. De giver glæde og ro og er en fryd for øjet. Det er en fornøjelse at gå ud i haven og se hvordan de forskellige planter udvikler sig. Hvor hurtigt de kommer frem om foråret, hvornår de blomstrer, og at tage en buket med ind spreder også glæde indendørs.

staude Fingerbøl Digitalis purpurea

Staude: Fingerbøl (Digitalis purpurea)

Og så er det skønt at vide, at alle de dejlige planter og træer, vi har i haver, skove, grøftekanter osv. skaber ilt til os, og gør vores verden mangfoldig og rigere. Uh, der kom jeg vist lige i det filosofiske hjørne, men planter er altså positivt for krop og sjæl. Og desuden får man en dejlig jordforbindelse og ro, når man ligger og luger i et blomsterbed.

Blomster i haven

Vi har i familien en stor passion for planter. Alle mulige planter. Vi opformerer dem selv, eller planterne er så venlige at lave unger, som vi kan sælge videre. Vores plantesortiment kommer til at udvide sig hele tiden, for vi er lige flyttet i nyt hus og have. Nye blomsterbede kommer til, andre bliver flyttet rundt, nye planter indkøbt. Og naturligvis ændrer sortimentet sig også i takt med årstidernes skiften.

Udvalg

Vi har et varieret udvalg af stauder, buske og bunddække planter. Til næste år er sommerblomsterne selvfølgelig en del af udvalget igen.

Du kan læse mere om planternes egenskaber her på siden, inden du kommer forbi Hyggebodens selvbetjeningsbod i Faaborg og henter dine planter. Har du spørgsmål om planter, er du også velkommen til at sende dit spørgsmål. Det kan du gøre her.