Nu er det forår

Hej igen

Ihh, hvor er tiden gået hurtigt. Der er sket så mange ting, siden jeg sidst skrev her på bloggen. Planterne er begyndt at røre på sig efter at have stået gravet ned vinteren over. Så nu bliver boden sat op ved vores vej igen, og så skal der sælges planter. :-)

Og så har jeg haft travlt med hæklenålen. Det er der både kommet stolesokker, hjerter, maracas og yoga-sokker ud af.

Boden bliver sat op og åben for plantesalg

Blå anemone

Hepatica nobilis, skøn forårsbebuder

Nu kribler det i fingrene for at komme ud og arbejde med planterne. Så her i weekenden bliver boden sat op ude ved vejen klar til en ny plantesæson. Du er velkommen til at komme forbi og kigge. Klik her for at finde vej til Hyggebodens vejbod.

Vi har en del planter dette forår. Vinteren har været mild, så mange planter har overlevet. Jeg er ved at lave en komplet planteliste. Den kommer på hjemmesiden, når jeg har fået det hele skrevet ned.

Her ser du et af forårets tegn, den blå anemone (Hepatica nobilis) i blomst.

 Maracas

Hæklet maracas

Hæklede musik instrumenter

Jeg fik en henvendelse fra en dagplejer. Hun passer en dreng med motoriske udfordringer og spurgte mig, om jeg kunne lave noget hækleri, som drengen kunne gribe fat i og som ville give glæde. Sådan kom de hæklede maracas til verden.

Maracas har rasler indeni. Der er forskellige lyde i de 2 maracas. Håndtaget er nemt at gribe fat i og glæden over lyden er stor. De kunne også være gode at bruge som musikinstrumenter, f.eks. i børnehaven.

Sokker og hjerter

Jeg har været så heldig at få en del at bestille, fordi I har bestilt rigtig mange forskellige hæklerier. :-)

Det er jeg glad for, for jeg elsker at lave ting, der kan bruges og komme til glæde. Det giver mig inspiration til flere ting. Tak for det!

Stole sokker til Wegner

Stolesokker til Wegner GE290, nu ridser den ikke gulvet mere

Jeg har hæklet stolesokker til en del forskellige slags stole. Ved en bestilling, beder jeg om stolebenenes diameter. Så hækler jeg dem, så de passer nøjagtigt på den pågældende stol. På den måde sidder stolesokkerne fast på stolen, og gulvet bliver ikke ridset! Jeg har bl.a. hæklet stolesokker til en Wegner lænestol GE290 som vist her.

Hæklede guldhjerter

Hæklet guldhjerte lavet til pynt til guldbryllup

Hæklede hjerter er det også blevet til på det sidste. Hjerterne her vist i guld-garn var pynt til et guldbryllup. Jeg laver gerne hjerter i lige de farver og til de begivenheder, som du har behov for! Det kan blive til pynt på tøjet, til hårklemmer, til pynt på gaver eller kort. Kun fantasien sætter grænser. Du skriver bare, hvad du kunne tænke dig. Så hækler jeg dem gerne.

 Yoga sokker

Hæklede yoga sokker

Hæklet yogasok, der varmer på foden og alligevel tillader at få fodfæste.

Disse lækre yogasokker blev jeg lige færdig med i går aftes.

De luner på fødderne, men alligevel kan du holde fodfæste, når du laver dine yoga øvelser. Dette er første par, der er røget af  hæklenålen. Jeg regner med der kommer flere i fremtiden. Dyrker din veninde yoga, så er et par yogasokker en fin gave. Eller send et link videre til dit yogahold, hvis I alle mangler varme og bløde yogasokker.

Hyggelige hilsner

Irene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *