Hjemmeside for Hyggeboden er i luften

Så er hjemmesiden for Hyggeboden lige kommet i luften :-) SPÆNDENDE!!

Her vil jeg undervejs skrive, hvad jeg har på hjertet. Og det kan være mange ting … men lige for tiden har hækling fundet min interesse igen. En anden af mine hovedinteresser er planter. Det er en livslang interesse. Og så er jeg også ret vild med at genbruge ting og vil gerne dele ud af gode idéer.

Hækle som afslapning

Min bedstemor lærte mig at hækle, da jeg var en lille pige. Så sad jeg hos hende med garn og hæklenål, og det var bare hyggeligt. Nu har jeg taget interessen op igen og hækler i min fritid. Det er skønt at slappe af med om aftenen, når vores 2 skønne drenge fra 2007 og 2011 er lagt i seng.

Jeg finder selv på nye ting at fremstille og falder også gerne over nye, spændende opskrifter på nettet.  Jeg følger med på Rokken.dk. Det er et forum for håndarbejdsglade mennesker. Der finder man altid inspiration og hjælp. Samtidig hjælper de hjemløse mennesker og socialt udsatte ved at strikke strømper, huer, handsker. Ja, alt varmt tøj, så de kan holde varmen i de kolde måneder.

Hvis du selv har fundet noget, som du gerne vil have hæklet, så bare giv mig et praj. Så kan vi snakke om det :-)

Plantedoktor

Haven har også min store interesse. Jeg har en uddannelse som hortonom – det er populært sagt en plantedoktor. Jeg har lært en masse om, hvad der foregår i en plante, og hvordan de har det bedst. Vi laver selv vores planter i Hyggeboden, dvs. opformerer dem fra stiklinger, rodskud eller frø.

Indtil nu sælger vi stauder, bunddække planter, sommerblomster og buske. Stauder er flerårige planter. Sommerblomster er enårige, der som regel ikke kan tåle frost. Men mange af dem sætter frø, som vi også sælger videre.

staude japansk asters

Japansk Asters

Lige nu her i september er stauden Japansk Asters begyndt at blomstre. Den er lige sat til salg, så kom og kig.  Det er en skøn staude, der stille og roligt breder sig. Det er samtidig en dejlig stiv staude, der ikke vælter. Den får lyselilla blomster.

Vild med genbrug

Jeg sælger også gamle ting. Det er ting, der er fundet på loftet eller gemt langt væk. Jeg er vild med at genbruge ting. Jeg synes, ting kan komme til ære og værdighed igen. Derfor smider jeg ikke gerne ud, men vil hellere have ting bliver brugt igen.

Så efterhånden som der bliver ryddet op i ting og sager, kommer der flere ting til salg her på siden. Lige nu er der mange gamle strikke- og hækleopskrifter til salg. Tag et kig på de gamle håndarbejdsopskrifter her.

Velkommen til min hjemmeside og kig dig endelig omkring. Det var slut for første indlæg. Vi høres snart ved igen.

Hyggelige hilsener
Irene

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *